fbpx
GoRunner Comfort 10"

GoRunner Comfort 10″

  4.5 baseret på 67 stemmer

Letar du efter en elektrisk skoter som är både bekväm och kraftfull? Då är GoRunner Comfort 10 det perfekta valet för dig! Med en robust och säker design, 10 ”bekväma pneumatiska gummihjul och ett kraftfullt 350W motor, kan du känna dig trygg och bekväm när du kör på allmänna vägar.

En av de stora fördelarna med GoRunner Comfort 10 är dess långa räckvidd. Med upp till 30 km på en enda laddning kan du enkelt åka till jobbet eller utforska staden utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut. Dessutom har skotern ett avtagbart batteri, vilket gör det enkelt att ladda och mindre intressant att stjäla.

GoRunner Comfort 10 är också utrustad med en mängd olika funktioner för att göra din körupplevelse ännu bättre. Med tre hastighetsinställningar (8 / 15 / 20 km/t), skivbroms, fotbroms och motorbroms, har du full kontroll över din hastighet och bromsning. Dessutom har skotern cruise control, vilket gör att du kan njuta av en bekväm körning på raka sträckor.

Andra funktioner som är integrerade i GoRunner Comfort 10 inkluderar en LED-strålkastare, LED-bakljus med stoppfunktion (bromsljus), och en LED-informationsdisplay. Allt detta för att säkerställa att du har full kontroll över din körning i alla ljusförhållanden.

Slutligen, GoRunner Comfort 10 är också lätt att förvara tack vare dess vikbara design. När du inte använder den kan du enkelt vika ihop den och förvara den i ditt hem eller på jobbet.

Beställ din GoRunner Comfort 10 idag och upptäck fördelarna med en bekväm och kraftfull elektrisk skoter!

Topfart: 20 km/t.

Rækkevidde: 30 km.

Motor: 350W

Maks. personvægt: 120 kg.

Vægt: 15 kg.

Produkt specifikationer:

Motor 350W
Topfart 20 km/t.
Rækkevidde 30 km.
Max personvægt 120 kg.
Vægt 15 kg.

FAQ

Hvordan testes GoRunner Comfort 10″?

Vi tester GoRunner Comfort 10″ på mange forskellige parameter, og kigger bl.a. på produkt specifikationer, andre anmeldelser, og mange flere ting. Så vi kan give dig den mest informative og bedste anmeldelse af GoRunner Comfort 10″

Hvor hurtigt kan GoRunner Comfort 10″ kører?

GoRunner Comfort 10″ har en topfart på 20 km/t.

Hvor lang rækkevidde har GoRunner Comfort 10″?

 GoRunner Comfort 10″ har en rækkevidde på 30 km/t.

Hvor meget personvægt kan GoRunner Comfort 10″ holde til?

GoRunner Comfort 10″ kan klare en maks. personvægt på 120 kg.